Загорчич: Ако идваш на стадиона, подкрепяй си отбора

Старши треньорът на Славия Златомир Загорич коментира напрежението, което възникна между него и част от феновете на тима след края на първото полувреме в двубоя с Локомотив Пловдив. “Белите” загубиха с 1:2.DSPORT,BG

Феновете на Славия с атака срещу Загорчич и Тасевски (ВИДЕО)

“Много. Попринцип в целия мач играхме на една добро ниво. Опитвахме се по всякакъв начин да си вкараме гола. С две груби грешки, за което говорихме и преди мача. Първият и вторият гол, трябва да се реагира по друг начин и да изкараме топката в тъч или корнер, без значение кое. Говорихме си даже и на лагера за това нещо. Продължаваме да правим една и съща грешка, което ме ядосва малко”, започна Загорич.

“Разбира се. Някой път с тези по-опитните е по-лесно да се спечели мачът. Просто няма да има тези грешки, които направихме днес в мача. По една грешка на полувреме ни струваше много. Един по-опитен футболист взема по-прости решения. Доволен съм от момчетата, които влязоха от школата на Славия. Показаха едно желание и хубава игра.”.

“Това ме дразни. Ако идваш тук на стадиона, подкрепяй си отбора. Недей да си говориш за някакви глупости. Това ме ядосваше. Постоянно викаха. Някои неща, които казаха днес, ме ядосаха”, добави Загорич.

Локомотив Пловдив нанесе първа загуба на Славия през 2024

Томаш: Тази победа не е плод на изцяло футболните ни действия на терена

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS