Светослав Петров: Късметът не иска да е на наша страна, дано има промяна в БФС (ВИДЕО)

Старши треньорът на Етър Велико Търново – Светослав Петров, говори след загубата с 0:3 от Левски на стадион „Ивайло“ в мач от 25-ия кръг на efbet Лига.+-DSPORT.BG

„Отново 47/48/49-а минута допуснахме гол. За мен и късметът не иска да е на наша страна. Искам да го изгледам пак, мисля, че има корнер преди това. Имаше и рикошет. Дори след като поведоха с 1:0, опитахме, играхме, но това са ни възможностите. Опитахме се да играем, да се борим. Ние допускаме гол в 48-49 минута, излизаме от почивка, никой не може да ме убеди, че има умора, ментален е проблемът“, започна Светослав Петров.

„Най-нормалното нещо е след 1-2 грешки да се разклащаме. Само с желание и концентрация може да се обърне зарът. Имаме ситуации, като че ли бяхме респектирани. Със сигурност в преките мачове победа или загуба много ще наклони везните. Искрено се надявам да има промяна в Българския футболен съюз. Необходима е промяна, искрено се надявам да се случи, защото ако продължаваме по същия начин, нищо добро не ни чака“, каза още той.

Левски разкова Етър за едно полувреме на „Ивайло“

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS