Митрев: Гонзо ще помогне на българския футбол да тръгне нагоре (ВИДЕО)

Божидар Митрев коментира победата с 3:0 срещу Етър в отсъствието на наказания Николай Костов, който беше на трибуните. Треньорът на вратарите сподели, че е имал чувството, че мачът е на „Герена“ заради огромната фенска подкрепа във Велико Търново.DSPORT.BG

Митрев коментира и вчерашния Конгрес на БФС. Според него новият президент Георги Иванов – Гонзо ще помогне на българския футбол да тръгне нагоре.

„Имаше доста отсъстващи играчи. Ние бяхме разузнали добре Етър. Опитахме се да ги затрудним и контролирахме събитията на терена. Проявихме търпение. Поуспокоиха се нещата. Вкарахме втори гол и решихме мача“, каза Митрев.

„Огромен процент заслуга за първия гол имаше Пламен Андреев. Всички, които участваха в гола, имаха принос. Фабио Лима също“, продължи той.

„Уникална подкрепа наистина. Днес имах чувството, че сме на „Герена“. Благодаря на феновете, надявам се да ги радваме във всеки един мач“.

„Аз искам да пожелая много успех на Георги Иванов – бил ми е треньор и ръководител. Сигурен съм, че ще се справи и ще помогне българският футбол да тръгне нагоре“, каза още Божидар Митрев.

Левски разкова Етър за едно полувреме на „Ивайло“

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS