Бабич: Футболистите показаха характер, много сме доволни от точката

Старши треньорът на Пирин Олександър Бабич коментира равенството 2:2 с Крумовград на Спортен комплекс „Никола Щерев-Старика“ в мач от 25-ия кръг в efbet Лига. Наставникът на „орлетата“ призна, че е доволен от характера, който отборът е показал, за да спечели точка.DSPORT.BG

„Показахме характер. Освен това на почивката успяхме да направим нужните промени и започнахме да пресираме добре Крумовград. Най-важното за нас бе да отбележим един гол, за да се върнем, след което успяхме да изравним. Понякога е трудно, когато съперникът води с 2:0, но много важно за нас беше, че успяхме да се върнем. Важна точка за Пирин“, започна Бабич.

„Разбира се, че ще се опитваме да бъдем по-активни. Ще анализираме грешките, които допуснахме през първото полувреме. Много сме доволни от точката, защото играхме срещу един много добър отбор. Първите 15-20 минути не бяха добри за нас, но сме щастливи, че успяхме да се върнем. Трябва да дадем почивка на играчите. Разбира се настроението в отбора е добро“, коментира още старши треньорът на Пирин.

Крумовград не само пропусна да качи на разлика, но изпусна и победата срещу Пирин

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS