Николай Киров: Бързо се разколебаваме, имаме доста проблеми

Старши треньорът Арда Николай Киров говори след загубата на неговия отбор от Хебър в мач от 25 кръг на efbet Лига.

„Няма как да не отбележиш гол и да искаш да спечелиш нещо. Като брой ситуации в първото полувреме бяхме над противника. В последния момент не взимаме правилното решение. Имаше ситуации за нас, които не завършихме с удар. Ранния гол през втората част тотално обърка нещата. Трябваха ни 15-20 минути да се върнем в старото русло. Бързо се разколебаваме, когато допуснем попадение и не успяваме да се възползваме от създадените ситуации“, каза Киров.DSPORT.BG

„Най-трудното нещо е завършването на една атака. Днес имаше проблеми и в последното подаване, вземаха се грешни решения, особено, когато имахме числено предимство. Явно ще трябва още да тренираме. Ситуациите на числено предимство, пред вратата на противника трябва да завършат с удар. Доста проблеми и в двете фази на игра, нямаме атлернатива, трябва да работим“, допълни той.

„В средата на терена също има доста резерви. Тримата вътрешни халфове не успяват в комплект да вземат единоборствата, което е доста важно. Ще имаме наказани състезатели, имаме и контузен. По време на първенство винаги е така. Трима от днешните играчи отпадат за следващия мач и трябва да се нагаждаме. Има много неща, върху които трябва да се работи. Паузата е в добър момент за нас“, заяви още Киров.

Киров бе запитан и за новия президент на БФС Георги Иванов.

„При всяко положение трябваше да има някаква промяна. Важното е тя да бъде правилна и да се вземат правилните решения. Трябва да се даде кредит на доверие на човека, който е избарн“, каза Киров.

Без да блести Хебър спечели битката с безличен Арда

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS