Ел Маестро: Мачът за Купата ще бъде по-труден (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от победата на “армейците” срещу Ботев Пловдив с 4:0. Той сподели, че очаква полуфиналния сблъсък за Купата на България да бъде по-труден.DSPORT.BG

ЦСКА разби Ботев Пловдив, Каранга се отпуши

“Беше един от най-добрите ни резултати. Голяма победа, чиста мрежа срещу един много добър отбор. Мисля, че беше добро представяне, не най-доброто ни. Страхотен резултат”, започна Ел Маестро.

“Бяхме изненадани. Няма как да се подготвиш като го правят за първи път. Отне ни 5 до 10 минути докато се организираме, но след първите 10 минути мисля, че контролирахме нещата”.

“Всички сме много щастливи за него. Типични за Каранга голове. Надяваме се, че историята се повтаря. При миналия си престой отново му отне няколко мача преди да почне да вкарва редовно. Стискаме палци. Не е нова контузия (б.р. контузията на Иван Турицов). Страда от нея от няколко мача. Надявам се да не е влошил нещата. Много е болезнено, но се надяваме да не е нещо сериозно. Не мислех, защото тренираше добре в последните дни, така че не знам какво стана. Беше болезнено, но ще е добре”, сподели наставникът на “червените”.

“Ако съм честен ще направи нещата по-трудни, защото не знаем дали ще го пробват отново. Не сработи за тях. Ще ни даде увереност. Мисля, че мачът за Купата ще бъде по-труден. Грешният човек питате (б.р. за Конгреса на БФС). Фокусиран съм върху работата си”, завърши Ел Маестро.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS