омаш: Мечтите започват там където страхът изчезва

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели мнението си след драматичната загуба с 1:2 от Лудогорец в двубой от 26-ия кръг на efbet Лига, в който разградчани стигнаха до успеха в 90-ата минута. DSPORT.BG

Бивш любимец на ”Лаута” донесе успеха на Лудогорец срещу Локо Пд 

“Горд съм с футболистите си. Изправихме се срещу отбор, който виждаме какви футболисти има, каква скамейка, финанси, организация. Мисля, че успяхме да притиснем шампиона. Първият гол, който допуснахме, е гол на растежа. Въпреки че Лудогорец имат абсолютно всичко, ние имаме сърца. Мисля, че сме на прав път. След Лудогорец сме отборът отбелязъл най-много голове. Не ни достигат дребни неща, но ние няма да се откажем. Боли. Последната минута или секунда, но това е футболът”, каза Томаш.

“Ние всички следваме клубната политика. Да поздравя собственика. Последните два месеца направи невъзможното. Нямаме никакви проблеми в момента. Исках да го зарадваме и него, и публиката, и Нина с добра игра и победа. Разочарован съм от начина, по който загубихме”, добави той.

“Не ни достигат, детайли, които трябва да ги работим по време на тренировките. Всеки един се старае, всеки един се опитва. Създадохме ситуации. Не ни достигна да отбележим втори гол. Футболът е жесток понякога, но идва следващият мач. Най-хубавите мачове са срещу най-добрите отбори. Мачове, в които младите могат да израстнат, да натрупат самочувствие. Футболът трябва да го играеш с кураж и самочувствие. Мечтите започват там където страхът изчезва”, завърши Томаш.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS