Дончич: ЦСКА не ни надигра, с такава игра няма да имаме проблем с оцеляването (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив София – Данило Дончич, остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА в мач от 26-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Съжаляваме.  Днес изиграхме може би най-добрия си мач през пролетния дял от първенството. Честитя на моите момчета за борбата. Всички изиграха мач на добро ниво. Заслужихме точката, ЦСКА не ни надигра, имат класа и с едно положение ни вкараха. Имахме нашите положения. За съжаление не вкарахме гол и останахме без точки“, започна Данило Дончич.

„Жарко Истатков е млад вратар, получи шанс, защото другите вратари са контузени. В живота е така. Когато получиш шанс, трябва да го използваш. Пред него има добро бъдеще“, продължи треньорът на столичните „железничари“.

„Ако повторим играта от мача с ЦСКА, няма да имаме проблеми с изпадането. Сега сме в ситуация, в която ни трябват точки. По-добре играем като гости, не знаем причината. Днес играхме добре, пуснахме четирима нападатели, но пак не вкарахме. Нашето качество е добрата организирана защита и с бързи преходи да изненадаме Черно море – добър отбор, който се бори за титлата“, завърши Дончич.

ЦСКА изстрада първа победа в ”Надежда” от 2005 година

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS