Олександър Бабич: Славия контролираше топката, но ние контролирахме мача

Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич заяви след равенството 0:0 срещу Славия, че „белите“ са контролирали топката, а „орлетата“ са контролирали мача.DSPORT.BG

„Играхме срещу труден съперник. Доволни сме, че не допуснахме гол в нашата врата. Не играхме лошо в защита. Играхме с нисък блок в отбрана. Славия контролираше топката, но ние контролирахме мача“, коментира Бабич.

„Ограничихме Славия до много центрирания. Опитваха се да правят и удари от далечно разстояние. Доволни сме от нашия отбор. Нашият вратар ще спи доста добре тази вечер“, добави той.

„Променихме формацията си за второто полувреме. Очаквахме нашите възможности на контраатаки.“

„Нямахме чисти ситуации днес. Липсваха ни важни футболисти като Тасев и Суда. За нас е трудно, когато един играч липсва, а сега бяха повече. Доволен съм от отбора. Равенство срещу силен съперник“, допълни треньорът на Пирин.

„Няма значение от колко мача е серията ни без загуба. Имаме мечта. Ще се борим за евротурнирите. Дали сега или в друг етап. Следващите ни три мача ще бъдат като в Лига Европа и Шампионска лига предвид съперниците ни“, каза още Бабич.

Славия с трети пореден мач без победа, Пирин удължи серията си без загуби

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS