Александър Томаш: В момента, в който тръгнеш да лъжеш футбола, ти се връща (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив Пловдив АлекDсандър Томаш сподели мнението си след победата с 2:1 над ЦСКА като гост на Националния стадион “Васил Левски”. DSPORT.BG

Локомотив Пловдив пропусна да разгроми безобразен ЦСКА, феновете на ”армейците” искат оставката на Ел Маестро

“Искам да кажа, че преди няколко дена играхме с Лудогорец последната минута не влияеше човек на ситуацията – загубихме нелепо. Винаги съм казвал, че сме тук благодарение на тях и на играта, която играем. Не може отатък едно, днес вкарваме гол, сега пък влияело. Трябва всеки един път да се опитваме да играем по този начин. Мисля, че ЦСКА са допуснали само 13 гола, ние днес успяхме да отбележим два, което подсказва, че въпреки трудностите всеки един се раздава за отбора. Имаме много неща да работим, но съм доволен”, заяви специалистът.

“Аз винаги съм бил привърженик на футбола. В момента, в който тръгнеш да лъжеш футбола, ти се връща. Ние сме тук благодарение на играта. Днес казах, че мечтите започват, когато страхът приключи. Момчетата си повярваха. Можем и по-добре. Момчетата имат нужда от увереност, за да се развият”, каза още Томаш.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS