Панайотов: Не отбелязахме и вината е в нас (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов бе много разочарован след нулевото равенство в домакинството на Ботев Враца от 27-ия кръг на efbet Лига.dsport.bg

„Със сигурност искахме да победим. Много важно беше да спечелим този мач, защото сме в негативна серия. Искахме да създадем още положения, но за съжаление, отново не успяхме да реализираме гол и за пореден мач губим точки, което е разочароващо за нас“, заяви Панайотов минути след края на мача в Бистрица.

„Не бих казал, че ни изненадаха. Знаехме как ще играят и че предимно ще се защитава. Нямаме отбелязан гол и вината е в нас. Съжалявам, защото имах надежда, че ще успеем да победим“, каза той за противника на ЦСКА 1948.

Той открои това, че тимът му не е имал достатъчно положения за гол: „Да, нямаме необходимите положения. Искам отборът да изглежда по друг начин в атака, да насища зоната пред тяхното наказателно поле, не бяхме ефективни и се губеха положителните неща в атака“.

„Със сигурност, във всички има напрежения, защото толкова мачове нямаме победа. Само с победа се излиза от тази серия. Силно се надявах, че днес ще победим и ще излезем тази серия, но явно трябва да се променят някои неща, за да дойдат тези резултати“, завърши Панайотов.

Ботев Вр взе точка от Бистрица, ЦСКА 1948 още чака първа победа през 2024-та

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS