Костов: Поемам цялата отговорност за загубата, съжалявам (ВИДЕО)

dsport.bg

Старши треньорът на Левски Николай Костов говори след поражението с 0:2 от ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски“ в мач от 28-ия кръг в efbet Лига. Костов пое отговорност да поражението, той определи двете причина за поражението в дербито – малкото положения пред противниковата врата и „нелепия гол“, който Левски инкасира.DSPORT,BG

ЦСКА се разправи с безобразно слаб Левски

„Мога да кажа, че това, което очаквахме от ЦСКА бе това, което бяхме предвидели. Дълги подавания, единоборства, дълги топки – отговорихме на това. Заради две причини загубихме, една от тях беше, че не създадохме напрежение на противника в предни позиции и втората е нелепия гол, който получихме – това е основната причина“, започна Николай Костов.

„Няма пренавиване. Играчите бяха концентрирани. Нямахме необходимата скорост в нападение – липсваха остриетата ни“, каза още той.

„Иван Андонов да пази е мое решение!“, отсече Костов.

„Сигурно играчите са изморени, след като са бягали 90 минути, няма как да е иначе“, заяви старши треньорът на Левски на въпрос относно дали играчите са били изморени преди началото на двубоя.

„Ние по принцип трябва да сме благодарни на това, което все още имаме. Имаме млади играчи, които могат да променят нещата в отбора. Не трябва да се правят сериозни отрицателни изводи заради този мач, но знам какво е в душите на играчите и какво преживяват след тази загуба“, заяви Костов.

„Добре, че имаме време да се отърсим. Започваме да влизаме в напрежение, затова не исках да губим мача. Няма как да не кажа на играчите да не четат нещата, които се пишат за тях по сайтовете, които със сигурност няма да са приятни. Моментното състояние на отбора е под нашите възможности, които можем да покажем в такива дербита“, коментира Костов.

„Ще се постараем да работим с играчите и да се подготвим за мача с Черно море. Знаем какво да очакваме, защото отборът е един от най-добрите домакините“, заяви старши треньорът на Левски.

„Поемам цялата отговорност за загубата, съжалявам“, завърши Николай Костов.

Ван дер Каап: Имаме още един мач с ЦСКА, надяваме се да се реваншираме (ВИДЕО)

Нестор Ел Маестро: Една от най-добрите победи в кариерата ми

Филип Филипов: Явно футболната ни култура още е на това ниво (ВИДЕО)

Християн Петров: Левски се отърва с минимален брой голове

Наско Сираков: Сами се бихме (ВИДЕО)

Георги Иванов: Ако продължаваме така, ще има смъртен случай

За първи път като президент: Георги Иванов на трибуните за Левски – ЦСКА (ВИДЕО)

Хореографията на Сектор ‘‘Б‘‘: Страстта не е престъпление (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS