Генчев: Нетипично е да не вкараме гол на последните два отбора, целта е топ 6

startphoto.bg

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев коментира нулевото равенство при гостуването на стадион „Ивайло“ срещу Етър Велико Търново в мач от 29-ия кръг на efbet Лига .DSPORT,BG

Гредите спряха Крумовград от победа във Велико Търново, но той се завърна в топ 6

„Започнахме мача много добре, цялото първо полувреме контролираме нещата, играе се изцяло в половината на Етър, по-слабото второ полувреме ни попречи да стигнем до победа,. Трябваше да стигнем до гол, имаме необходимите ситуации, но ни липсваше завършващият удар“, започва Генчев.

„Знаем каква е причината и работим за да се изчисти, но има някои ключови футболисти, които като паднат физически, няма кой да ги смени. Надявам се в следващите мачове да изкараме 90 минути на нужен ритъм. Нетипично е, че не успяхме да отбележим гол на Ботев Враца и Етър, които са последните два отбора в клас“, продължава той.

„Налага се да импровизираме, да използваме футболисти на нетипични позиции, те схващат, стараем се да ги адаптираме по най-добър начин в играта, доволен съм от влагането. Нашата цел е да бъдем в първата шестица“, добавя треньорът на Крумовград.

„В основата на тези резултати е добрият колектив, правим много добра серия и се надявам да продължа, но с победа. Това, което аз искам, е отборът да играе атакуващо и да отбелязваме главата.“

„На мен ми е много приятно да се връщам на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, тук съм израснал и започнах треньорската кариера, поздравявам феновете на Етър“, завърши Станислав Генчев.

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTubeTikTok  и  Instagram !

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS