Светослав Петров: Искам да играем футбол, без значение на кое място сме

Старши треньорът на Етър Светослав Петров сподели мнението си след загубата на неговия тим от Ботев Враца с 0:2. Ток коментира, че иска неговият отбор да играе футбол, без значение на кое място се намира.DSPORT,BG

Ботев Вр спечели битката на дъното срещу 10 от Етъ

“Няма как да разчитаме да вземем нещо, ако не отбележим гол. Много злощастен развой на мача за нас. До червения картон влязохме добре в мача, имахме контрола върху топката, мисля, че бяхме отборът, който знаеше повече какво да върши. След червения картон, предполагам, че е червен картон, щом ВАР извика Кабаков, пак получихме изключително злощастен гол, рикошет. Просто не беше нашият ден. Не мога да не бъде доволен, защото 83, 84 минути играхме с човек по-малко. Първото полувреме имахме една 100-процентова ситуация, която не успяхме да реализираме. До края на мача, мисля че не си личеше много, че сме били с 10 човека”, започна Петров.

“Без значение какъв е резултатът. Имаме чисто положение, което не успяваме да реализираме. Един гол, особено с 10 човека, щеше да вкара мача в съвсем друга посока. Продължаваме да работим. Лоша преценка на ситуацията. За да се стигне до червен картон, значи някой някъде е закъснял. Една крачка, ако я направиш навреме, ще предотвратиш ситуацията, ако закъснееш, губиш, или ако отидеш предварително, пак губиш”.

“Искам да играем футбол, без значение на кое място сме. Да покажат самите футболисти, че мястото, на което сме, отборът не го заслужава. Мисля, че с мачовете особено през втория полусезон, отборът играе добре. Не мисля, че днес сме били по-слаби. Ще искам до края на първенството да играем. Да защитим цветовете на клуба. Няма да позволя някой да си мисли, че е приключило”, завърши Петров.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS