Главоболия в атака за Стамен Белчев

Снимка: Антон Узунов, Startphoto.bg

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е изправен пред труден избор за атаката на тима за утрешното гостуване на Арда в Кърджали. Двубоят по програма ще започне в 20:15 часа.БЛИЦ

54-годишният специалист има два проблема с нападението. За върха на атаката той трябва да избира измежду Данило Асприля и Фернандо Каранга. Бразилецът пропусна загубата с 0:1 от Ботев (Пловдив) в първия полуфинал за Купата на България заради контузия, но вече поднови тренировки и е готов за игра.

Другата дилема пред Белчев е свързана с позицията зад централния нападател. Там обикновено играе Джонатан Линдсет, който беше титуляр във всичките 29 досегашни срещи от началото на сезона. Не е изключено норвежецът да получи почивка от треньора и в стартовия състав да започне Станислав Шопов.

Така ЦСКА ще има българин в титулярната 11-орка, след като в последните си мачове започваше мачовете само с чуждестранни играчи.

В игра за „армейците“ след изтърпяно наказание ще се завърна Матиас Фаетон, който срещу Арда ще играе на любимата си позиция по лявото крило. Отдясно на атаката ще се изявява Тобиас Хайнц.