Илиан Илиев: Нямаме едно гостуване, което да мине между другото

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след нулевото равенство с Пирин на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград в мач от 30-ия кръг в efbet Лига.DSPORT.BG

„Най-важното е, че не ни вкараха гол. Създадохме много ситуации, но ни липсваше последния удар, за да победим. Като гости направихме всичко възможно, пресирахме високо, неутрализирахме контраатаките на Пирин, но не успяхме да вкараме. Като не е вкараш, няма как и да победиш“, започна Илиан Илиев.

„От играта в дефанзивен план съм доволен. Бързо си връщахме топката. Фактите са си факти, не вкарахме гол, не взехме три точки. Нямаме  едно гостуване, което да мине между другото. За нашия отбор добре вървеше топката, сменяхме фланговете, но ни липсваше самочувствие и късмет“, каза още той.

На въпрос относно дали според него е трябвало да бъде показан червен картон на Айуб Абу, Илиев заяви: „Не искам да тръгна натам. Казвал съм преди, че тези малки неща решават първенството. Взимат се точки, но няма смисъл да дърпаме натам, тъй като сме свикнали“.

„Показахме нашия си стил на игра. Вратарят на Пирин се прояви добре. Няма значение кой ще ни е първият противник в първата шестица. Не правим сметки. Важното е да знаем кога ще са датите за евентуалните мачове. Чакаме да свърши уикендът, за да си разберем програмата. Всеки мач има своята история, не виждам голям контраст в представянето ни игрово при домакинствата и гостуванията, разликата е само точкова“, завърши старши треньорът на Черно море.

Пирин продължава да лети към спасението – взе точка от Черно море

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS