Томаш: В Локомотив има химия и ДНК, но липсва класа

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948. Според него резултатът е закономерен, а в състава на „смърфовете“ има химия и ДНК, но липсва класа.DSPORT.BG

„Аз ще бъда обективен реалист както винаги. Изиграхме едно от най-слабите си полувремена – първото. Това им казах на момчетата на полувремето, че ги разбирам. Серия от мачове държим ниво, липсват ни постоянство, класа и скамейка, но това са футболистите. Ние бяхме с пет човека под 23 години. По-хубаво от това няма. Ако искаме да гоним амбициите, които имаме, ще ни трябва повече класа. Получават се и грешки. Виждате какъв гол допуснахме. Закономерен резултат, но се надявам да може да възстановим футболистите“, започна Томаш.

„Днеска Карагарен вкара. Исках този футболист да остане при нас. Да не казвам за другите. Локомотив можеше да изглежда по различен начин. Това в ситуацията. Опитваме се да играем коренно различен футбол. Момчетата се стараят. Това е начинът. Предстоят ни пет мача с доста добри отбори. Ще дам шанс на всеки един. Имаме цел да си гоним и излизаме всеки мач за победа“, добави той.

„Фактите сами говорят, ние нямаме изявен голмайстор. Имам леко разочарование. Искам да се боря за Европа. Може и аз да вкарвам напрежение при футболистите, но трябва да е така. Не може да е спокойно на един футболист. Ще подобряваме себе си и това е“.

„В Локомотив има химия и ДНК, но ни липсва класа, това е истината. В ЦСКА 1948 имаше класа, особено напред. Трябва да сме реалисти и да подкрепяме тия момчета. В момента в съблекалнята все едно сме загубили. Тука на терена трябва да се показва“, каза още треньорът на „смърфовете“.

Топ 6 в еfbet Лига вече е оформен, Локо Пд само с точка пред Левски след равенство срещу ЦСКА 1948

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS