Данило Дончич: Докато не ме изгонят, оставам

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич коментира загубата на отбора му с 0:4 от Ботев Пловдив, като сподели, че остава начело на столичния тим, докато не е изгонен.DSPORT.BG

“Нелепа загуба. Който е гледал мача може да види, че в определени моменти добре стояхме на терена. Имахме нашите положения. Първите 20 минути бяха горе-долу равностойни. От наш корнер се получава контраатака, където знаехме, че футболистите на Ботев, са много бързи и опасни. Хванаха ни на контраатака и вкараха гол. Така се получи и в края на първото полувреме. Получаваме много лесни голове, а много трудно създаваме положения. Второто полувреме искахме да излезем както срещу Левски, когато направихме равен. Мисля, че първите 20 минути на второто полувреме играхме добре. Натиснахме Ботев. Те добре се защитаваха и пак контраатака, индивидуална грешка в средата на терена, и 3:0. Мачът приключи там. Всички желаем да не сме в тази ситуация. На нас не ни трябва красив футбол, а точки”, започна Дончич.

“Аз съм оптимист. Не може да изпаднем. Смятам, че само трябва да поправим някои неща отзад. Докато не ме изгонят, оставам. За мен, ако остана до края на сезона, Локомотив София няма да изпадне, защото сме по-добри и качествени от останалите. Много тежък противник (б.р. Хебър). Противник, който играе много добре вкъщи. Ако сме ги били един път там, защо да не ги победим пак?”, добави наставникът на Локомотив София.

Ботев Пловдив се разправи с Локомотив в ”Надежда”

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS