Керкез: Щастлив съм в Ботев, ще преговаряме за нов договор (ВИДЕО)

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез коментира победата с 4:0 срещу Локомотив София в „Надежда“. Той говори и за своето бъдеще в отбора, като сподели, че е щастлив и ще седне на масата за преговори за нов договор.DSPORT.BG

„Честито на моите играчи за чистата победа и благодаря на феновете. Вкарахме няколко гола и през първата част от сезона с преход. Имаме играчи, които могат да правят това. Мисля, че днес изиграхме добра среща. Моето мнение е, че беше важно днес да сме спокойни и да показваме качество. В момента сме по-добри от Локомотив София. Психологическият момент е важен, че те се борят за оцеляване“, каза Керкез.

„Аз не съм човекът, който ще гони рекорди, но мисля, че не за пръв път този сезон го правим. Това е мотивация за нас – за всички в клуба до самия край. Трябва да се защитаваш с всички. Вратарят и защитниците, разбира се, са най-важните“, добави той.

„Очаквам много хора, не само за Купата, но и в двата мача за първенство. Искаме да вземем седмата позиция. Сигурен съм, че нашите фенове ще ни помагат. Гледаме среща за среща. Трябва да се възстановим“.

„Много пъти отговарях на този въпрос. Ще работя двубой за двубой. Ще седнем и ще преговаряме за нов договор. Щастлив съм тук, но трябва да сложим картите на масата. Не искам твърде много пари (както се говори). Някои хора се опитват да разрушат атмосферата в отбора, но имам връзка с президента, говорим често. Ако остана, остана. Ако не, не е краят на света. Моята цел е концентрация върху отбора и той да покаже каквото тренираме. Каквото стане, ще стане“, каза още треньорът на „канарчетата“.

Ботев Пловдив се разправи с Локомотив в ”Надежда”

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS