Олександър Бабич: Днес равенството повече подхождаше като краен резултат

Старши треньорът на Пирин Олександър Бабич сподели мнението си след загубата с 1:2 от Ботев Враца на старта на плейофите в efbet Лига. DSPORT.BG

Ботев Враца съхрани надеждата си за спасение след драматичен успех над Пирин

“Говорихме с футболистите, че трябва да изнесем играта повече в предни позиции. Шампионатът продължава, очакват ни още четири двубоя. В тези срещи трябва да се представим на ниво, да анализираме това, което направихме днес. Може би днес равенството повече подхождаше като краен резултат, но трябва да се примирим с това”, започна Бабич.

“Не използвахме нашите шансове на контраатаки. Загубихме мача и трябва да извлечем необходимите изводи от тази среща и да поправим грешките. Може би в един момент трябваше да опитаме повече центрирания от фланга.”

“Всички отбори, които ще срещнем, са част от тази борба за оцеляване и тук точките са много важни. Разочаровани сме от тази загуба. Сега обаче имаме две седмици да се подготвим по най-добрия начин. Имаме някои проблеми с контузени играчи. Тази пауза идва в подходящия момент”, призна треньорът на Пирин.

“Не съм разговарял с ръководството на тази тема конкретно. Ние сме окей към момента, имаме осигурен бюджет, с който да завършим сезона. След това ще се мисли за бюджета за следващия. Нашата цел към момента е да се спасим”, каза той относно новините за нови собственици на “орлетата”.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS