Киров: Всеки от четирите отбора заслужава да играе бараж, напрежението ще се покачва

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров коментира победата с 2:1 над Ботев Пловдив у дома след обрат от 0:1 в мач от третия плейофен кръг във втората четворка. Така кърджалийци са с 44 точки, на 1 зад Ботев и ЦСКА 1948 и 4 пред Славия.DSPORT,BG

Битката за седмото място съвсем се завърза след обрат на Арда срещу Ботев Пловдив 

„Получи се динамичен мач. Имаше ситуации и пред двете врати. Когато отборите са изравнени, е важно да не се допускат грешки, каквато стана за първия гол на Ботев. Смените сработиха, постигнахме победа, която е добра за самочувствието, защото играчите знаят, че могат да победят всеки“, започна Киров.

„Говорим за концентрация на състезателите. Ако съумее противникът да създаде положения, добре, но не бива да допускаме грешки. Показахме характер, смените се включиха добре. Най-важно е да мислим за следващия двубой“, продължи той.

„Всеки един от четирите отбора заслужава да играе бараж. Напрежението ще се покачва. Трябва да устоим на напрежението, за да се подготвяме по най-добрия начин. Шансовете за седмото място определено стават по-големи. Силите са изравнени и всичко ще се решава до последния момент“, завърши Николай Киров.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS