Дерменджиев: Има си място за тази титла (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата с 3:1 срещу ЦСКА и спечелената 13-а поредна титла. В кариерата си той става шампион за четвърти път и заяви, че и за този трофей има място.DSPORT.BG

„Има си място за титлата. Искам да поздравя собствениците, хората, които управляват Лудогорец и футболистите за тази 13-а титла“, каза Дерменджиев.

„Ние сме много щастливи затова, че рано можахме да осигурим шампионската титла. Така е по-спокойно, така че сме доволни“, продължи той, след което заговори за мача срещу ЦСКА.

„Ние през цялото време играхме много добре. Ръководихме мача. Сега точно задълбочен анализ не искам да правя. За нас беше важна победата. Момчетата се стараха много и я постигнаха“.

„Още в началото като дойдох исках да има един точно такъв колектив и всички да си вярват. За отбора беше много важно. Да се надявам да направим дубъл. Искаме да го направим, но мачът ще е изключително сериозен. Ботев също тръгва за Купата, аз искам да направим един добър мач“, каза още Дерменджиев.

13-ата поредна е факт! Лудогорец отново е властелин на България след нервен мач с ЦСКА

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS