Oще двама на изхода на “Герена”, задава се нов трансфер

Снимка: Антон Узунов / Startphoto.bg

Левски е пред осъществяване на още един изходящ трансфер. Ръководството на “сините” е готово да разгледа офертите за Джавад ел Джемили. 21-годишният офанзивен халф не се очертава да бъде титуляр през новия сезон. Поне такова е становището на треньора Станислав Генчев, който е недоволен от представянето на испанеца с марокански корени по време на лятната подготовка. БЛИЦ

Eл Джемили записа 35 мача във всички турнири през миналия сезон, в които отбеляза 8 гола. Халфът обаче е много непостоянен и е много вероятно да си тръгне от “Герена”.

БЛИЦ вчера първи съобщи, че от сметките на Генчев отпадат още Карлос Охене и Фабио Лима, от които също не е доволен.

Освен това Левски може да се раздели и с друг чужденец – Патрик Мислович. 23-годишният словашки халф така и не успява да спечели доверието на новия треньор. Конкуренцията за Мислович стана по-голяма при Генчев, защото специалистът реши да използва в халфовата линия Марин Петков, който преди това играеше на крилото. А в състава след наем в италианския Емполи се завърна Антоан Стоянов. 19-годишният офанзивен халф успя да си заслужи похвалите на треньора с добрите си изяви.

Припомняме, че това лято Левски продаде двама от основните си играчи – панамския централен защитник Хосе Кордоба (на Норич), както и бразилския нападател Рикардиньо (на Виктория Пилзен). До момента “сините” привлякоха вратаря Матей Маркович, бековете Майкон и Алдаир, както и голмайстора Александър Колев.