Младоци отпадат от сметките на Стипич

Снимка: Павел Данев/Startphoto.bg

Двама от младоците в ЦСКА отпадат от сметките на Томислав Стипич. Десният защитник Асен Дончев и крилото Симеон Александров няма да останат при “червените” за новия сезон и отново ще бъдат преотстъпени в други отбори.

Младоците не успяха да спечелят доверието на хърватина по време на лятната подготовка, като той вече е съобщил решението си на ръководните фактори в клуба. В близките дни ще стане ясно бъдещето на 22-годишния Дончев и на 20-годишния Александров. Ботев (Враца) е един от вариантите за място, където те да трупат опит. “Зелените” бяха оглавени от “червената” легенда Тодор Янчев, който има остра нужда от нови попълнения.БЛИЦ

Не е изключено все пак Дончев и Александров да останат в ЦСКА, но да играят за дублиращия състав, воден от Владимир Манчев. Нисичкият офанзивен халф е желан и от бившия си клуб Септември (София), където “червените” го бяха преотстъпили през пролетта и той помогна на тима от столичния квартал “Драгалевци” за завръщането в елита. Преди това Александров беше пращан и в Пирин (Благоеврад).