Старши треньорът на Хебър – Веселин Великов, говори след официалния си дебют, начело на „гробарите“, в който отборът загуби с 0:2 от новака Спартак Варна в мач от първия кръг на efbet Лига, игран на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.DSPORT.BG

Спартак Варна взе трите точки в Пазарджик с голове в продълженията на двете полувремена

„Червеният картон предреши изхода на мача. За капак на всичко в началото на второто полувреме изтървахме дузпа, която можеше да обърне мача в наша полза. Нямахме късмет. Това не влизаше в нашите планове. Благодаря на публиката“, започна Великов.

„Загубихме острота в атака, човек, който може да пази топката, трябваше да вкараме още един защитник, това беше най-логичното“, заяви треньорът на Хебър относно червения картон на Николай Николаев.

„Няма какво да направим, има някаква болест на терена, няма какво да оправдавам нашите хора, които се грижат за терена, но да се надяваме до две-три седмици да се оправи“, сподели Великов относно лошото състояние на тревното покритие.

„Една година бях без работа, три години не съм бил в „А“ Група, това е едно добро начало, надявам се, че съм избрал правилния отбор. Ще бъде тежък мач с ЦСКА, ще опитаме, ако можем да измъкнем нещо от този мач“, завърши Веселин Великов.

Александър Томаш: 2024 година... мъчим футбола

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS