Олимпийските игри в Париж са в разгара си, а с dsport може да следите дневното представяне на българските атлети във френската столица.DSPORT.BG

Днешният ден ще ни предложи сериозно българско участие.

11:00 часа  –  Квалификация в индивидуалното в турнира по художествена гимнастика. Боряна Калейн е със стартов номер 6, а Стилияна Николова е под номер 7. Калейн стартира с топка, а Николова с обръч.

11:47 часа – Кимиа Ализаде излиза за осминафиналния си двубой в таекуондото в категория до 57 кг. Тя ще се изправи срещу Нахид Кияничанде от Иран.

12:00 часа – Тодор Михалев ще участва в квалификацията по фехтовка в модерния петобой.

12:30 часа – Магомед Рамазанов се изправя срещу канадеца Робърт Мур в 1/8-финален двубой от турнира по борба в категория до 86 кг. в свободния стил.

16:00 часа – Стартира втората част от квалификацията за многобоя в художествената гимнастика. Боряна Калейн е със стартов номер 6, а Стилияна Николова е под номер 7. Калейн започва с лента, а Николова с бухалки.

20:30 часа –  Божидар Андреев ще се бори за медал в категория до 73 кг. в надпреварата по вдигане на тежести.

21:30 часа – Семен Новиков ще се опита да стигне до златния медал в категория до 87 кг. в класическия стил. На финала той ще срещне Алиреза Мохмадипяни от Иран.

22:46 часа –  Хавиер Ибанес ще търси място на финала в категория до 57 кг. в турнира по бокс, той ще се изправи срещу Мунарбек Сеитбек Уулу от Киргистан.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS