Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, бе доволен от представянето на своите играчи при победата над ЦСКА с 1:0 в петия кръг от първенството. Наставникът изтъкна многото пропуски на „белите“, които можеха да стигнат до далеч по-изразителен успех над „червените“, и то още през първата част. DSPORT.BG

Славия нанесе втора поредна загуба на слаб ЦСКА 

Загорчич все пак се надява в следващите мачове Славия да бележи повече, за да не трепери до последно за трите точки.

„Мога да кажа, че това, което направихме през първото ми хареса. Второто не чак толкова. Трябваше да затворим по-рано мача. Изпуснахме много. Можеше да сме по-спокойни, не да треперим до последно. Сега трябва да гледаме напред и към следващия противник“, започна Загорчич.

„Имаме проблем с реализацията във всички мачове досега. Правим достатъчно положения. До концентрация или качество е. Трябва да помислим, да говорим с футболистите. Надявам се, че в следващите мачове ще вкараме повече и ще сме по-спокойни“.

„Голям фактор е агресията в двете фази. Имахме достатъчно агресия и в двете фази особено през първата част. Второто бяхме повече в защита. Това е начинът, по който трябва да играем. Трябва да сме по-уверени. Трябваше да изиграем второто по същия начин“.

„Мен ме интересува инерцията, да има постоянство. Надявам се в следващите мачове малко да ни покрие късметът”, завърши наставникът.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTubeTikTok и Instagram!

 Мобилният Аpp на Dsport вече е тук – изтеглете за Android и iOS