Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев коментира ремито за своя отбор срещу Спартак Варна. DSPORT.BG

„Първото, което не стигна за победата, е грешката за техния гол. Цялата седмица говорихме, че не трябва да правим елементарни грешки. Забелязвам нещо, което нямахме миналата година. Показахме характер, миналата година този мач щяхме да го загубим, можеш и втори гол да ни въкарат“, заяви Янев.

„Понякога животът не дава това, което искаме, а това от което има нужда. Няма нужда да съжалявам за нещо, което да промени. Трябва да гледам напред и да изградим отбор, който радва хората и да не носи добри резултати“, допълва той.

„Няма значение какво е имало и какво е можело да се случи. Благодарен съм, че съм отново тук и на град Враца, че ми дава тази възможност, че имат доверие с това което право. Лятото е направена добра селекция, привлечена с нови играчи“, заяви Янев.

„Спартак Варна разполага със силна селекция. Привличаме футболисти от Втора лига, имаме Антонио, Иван дойде от Етър, които изпаднаха. Млади български футболисти, на които трябва да дадем шанс и да ги развиваме. Обичам да работя с млади играчи и ще направя всичко възможно да се развия“, каза той.

„Трябва да се радвам на малките неща, да се усмихвам отново, защото правя това, което мога“, заяви Христо Янев.

„Браян е най-футболистът в съблекалнята. Той е бижуто на Първа лига. Има страхови качества. Аз трябва да бъда честен с цялата съблекалня и да се държа едно какво с всичко. Когато виждам, че всички се трудят, всички искат… Трябва всеки да разбере, че ще направим всичко възможно този отбор да има друг вид“, завърши той.

Двама от Ботев Враца вкараха, но мачът със Спартак Варна завърши без победител

Георгиу: Всички искаме победа срещу Черно море и това ще се случи

 Новините на Dsport и във  FacebookViberYouTubeTikTok  и  Instagram !

 Мобилният App на Dsport вече е тук – изтеглете за  Android  и  iOS