Спас Делев пред завръщане в ЦСКА

Спас Делев, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

 

Половин година, след като изигра последния си официален мач, Спас Делев е напът да възроди кариерата си в ЦСКА. Той и агентът му Николай Жейнов са имали среща с ръководството на “червените” и са обсъдили възможността,SPORTNI.BG

На нея са присъствали собственикът на клуба Димитър Борисов и наставникът Стойчо Младенов. Все още обаче няма конкретна договореност.

“Да, имахме такава среща, видяхме се с Димитър Борисов и Стойчо Младенов, потвърди пред Sportni.bg Николай Жейнов.

Все още обаче не сме се разбрали, предстоят ни още една или две срещи. Всичко зависи от тях, ние сме дали своите изисквания за споразумение. Надяваме се договор да има, но не на всяка цена.

Иначе желание за контракт има и от двете страни. Предстои да разберем дали ще се договорим. Чакаме отговор от тях.”

Спас Делев не е играл футбол професионално от началото на април. Тогава той напусна Мерсин, а през юни разтрогна официално договора си с турците.

Причината за напускането на таланта от село Ключ бяха няколко неизплатени заплати. Така той в момента е свободен агент.

Цяло лято Делев не можа да си намери нов отбор. Той дори по едно време поддържаше форма с ЦСКА, но тогава до договор не се стигна.

“Да, Спас не е играл почти половин година. Но си има треньор, който ще прецени колко време му трябва, за да навлезе във форма.

Според мен той е готов да се появи скоро на терена, но аз не съм специалист, не мога да го твърдя със сигурност”, сподели още агентът на футболиста пред Sportni.bg.