Емил Велев: Ще се надиграваме с Лудогорец

Треньорът на Локо (Пд) Емил Велев коментира предстоящия сблъсък на тима му с Лудогорец. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в събота от 17:00 часа на стадион в парк “Лаута”.

„За нас това е домакински мач, независимо, че ще е срещу шампиона. Ще се опитаме да се надиграваме с тях. Не искам да изневеряваме на стила ни на игра и ако е възможно да ги изненадаме и да ги победим. Нямаме кадрови проблеми и очакваме с нетърпение мача в събота. До последно ще умувам на 2-3 поста за играчите. Лудогорец си запази отбора. Даже се подсилиха. Много добър отбор са, с много добри изпълнители. От 6 мача имат 6 победи, това е факт срещу който никой не може да каже нищо. Очаква ни труден мач, от който ние също ще искаме да вземем нещо от него”, коментира Велев,БЛИЦ

Той взе отношение и за теста с детектор на лъжата, на който бе подложен отбора му след загубата от “Ботев” (Вр)

“При нас не е спокойно след загубата от “Ботев”. Обстановката се нагнети от всичките тези коментари на хора, които „разбират” от футбол. Едва ли не е станала страшна изненада със загубата във Враца. “Ботев” победи Локомотив, който е също с абсолютно нов отбор. Не смятам, че за толкова кратко време може да се промени нещо в Локомотив. Темата за детектора няма да я обсъждам повече”, завърши наставникът.