Левскарите “насинени” след мача с Локо София

Титулярите на Левски от вчерашното столично дерби срещу Локомотив (София) за първенство направиха възстановително занимание на “Герена”.SPORT.BNT.BG

“Сините” допуснаха късен изравнителен гол за 1:1 в мача от седмия кръг на “А” група на стадион “Славия” и отстъпиха първото място в класирането.

Няколко футболисти страдат от различни болежки след остри влизания на играчи на Локомотив в дербито, като най-притеснително изглежда състоянието на капитана Станислав Ангелов, който се оплаква от болки в глезена.

Защитникът Димитър Везалов проведе днес леки индивидуални упражнения с топка.

Везалов се възстановява от контузия в областта на аддукторите, която получи в средата на месеца при гостуването на Берое (2:1) и се очаква да бъде готов за игра най-рано във втората половина на октомври.

Добрата новина за старши треньора Илиан Илиев е свързана с възстановяването на друг бранител Орлин Старокин. Той пропусна последните три мача на тима заради мускулна контузия, но вече тренира на пълни обороти.

Той по всяка вероятност ще бъде на разположение за двубоя срещу Литекс на “Герена” от осмия кръг на “А” група на 5 октомври (петък).

Дербито с ловчалии със сигурност ще пропусне националът Владимир Гаджев, който получи директен червен картон в края на първото полувреме на мача с Локомотив (София).