Разрешиха на Гаджев да играе срещу ЦСКА

Дисциплинарната комисия на БФС вече има видеозапис от срещата Локомотив (София) – Левски и може да вземе решение за наказанието на Владимир Гаджев, който получи директен червен картон в срещата,SPORT.BNT.BG
Видеото обаче е в полза на Гаджев, тъй като от записа става ясно, че описаното в доклада нарушение на правилата за санкция от един мач ще получи потвърждение. Така дисциплинарната комисия ще обяви решение наказанието на Гаджев да е само за една среща. При спирането на правата му до гледане на записа той вече изтърпя санкцията при успеха на Левски с 2:1 над Литекс. Халфът ще е на линия за “сините” във вечното дерби с ЦСКА на 20 октомври.
От видеозаписа, който е предоставен в съдийската и съответно дисциплинарната комисия на БФС, ясно се виждат и три грешни решения на главния съдия. При нарушението на Кристиян Добрев, довело до несдържаната реакция на Гаджев, на капитана на Локо (Сф) трябва да се извади жълт картон, който щеше да е негов втори в мача. Светослав Петров от Локо е за червен картон при фаул срещу Станислав Ангелов. Но “червено-черните” са ощетени с неотсъдена за тях дузпа.