Дания кацна в София

България има силен отбор, изрече Никлас Бендтнер

Датският национален отбор кацна днес на летище София, а утре от 21:00 часа ще се изправи срещу България в световна квалификация на стадион “Васил Левски”. БЛИЦ

На аерогарата футболистите на Мортен Олсен отказаха да разговарят с журналистите, но пък раздадоха любезно автографи на насъбралите се фенове. Единствено футболистът на Ювентус Никлас Бендтнер изрече няколко думи: „Ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си. Силен отбор има България. Това ще бъде едно трудно изпитание за нас.”

Селекционерът Мортен Олсен също отказа да говори с мотива, че в 18:00 ч на стадион „Васил Левски” ще проведе официална пресконференция. Тренировката на Дания пък започва в 18:30, като достъп за 15 минути ще имат единствено медиите.

По предварителна програма датчаните ще направят възстановителна тренировка в деня след световната квалификация срещу България – на стадион “Славия” от 11:00 часа в събота, 13 октомври, след което ще отлетят с чартърен полет за Милано, където на 16 октомври ще се изправят срещу Италия.