ЦСКА не иска наказание за Гаджев, постави условие на БФС

Да картотекират Платини, нека двамата играят в името на футбола, заяви Димитър Борисов

 

ЦСКА не иска наказание за Владимир Гаджев. Това обяви единият от собствениците на “армейците” Димитър Борисов, който изгледа на живо контролата с “Ботев” (Враца), спечелена с 1:0 след попадение на Нджонго Присо. “Червените” обаче поставят условие на БФС – Мишел Платини да бъде картотекиран и да играе във вечното дерби на 20 октомври,БЛИЦ

“Ние не искаме наказание за Владимир Гаджев. Нека БФС да картотекира Мишел Платини и двамата да вземат участие във вечното дерби в името на футбола. Ако не играят, футболът само ще загуби”, каза Борисов.

Както е известно, халфът на “Левски” е със спрени състезателни права, но окончателното му наказание ще стане ясно следващата седмица. Гаджев получи червен картон при равенството 1:1 с Локомотив (София) заради удар без топка по Кристиян Добрев, след което пропусна победата на “сините” с 2:1 над Литекс. Дисциплинарната комисия обаче умува дали да го накаже за повече от 1 мач, което означава, че той ще отпадне от сметките на Илиан Илиев за сблъсъка с ЦСКА.

“В понеделник или вторник Георги Илиев ще внесе документи, ще се срещне с Боби Михайлов, или с който трябва там, за да може да уредим картотеката на Платини. Нека двамата с Гаджев да играят на 20-и”, заяви Димитър Борисов.

“От 3 години постоянно ни наказват. Играхме извън “Армията”, знаете какво стана с Присо миналата година. Виждаме, че от страна на БФС има различен аршин спрямо ЦСКА”, добави босът на “червените”.

“Георги Илиев разбира от строителство. Надяваме се на 1 ноември стадионът да е готов. За спортните неща изобщо не ме питайте”, каза още Димитър Борисов.