Димитър Рангелов не издържа и удари съотборник на тренировка

Българският национал Димитър Рангелов се замеси в нов потресаващ скандал в швейцарския клуб Люцерн,SPORTA.BG

 

Според авторитетното издание в страната Blick българина е ударил с глава свой съотборник по време на тренировка и по този начин му е разбил зъбите.
Изданието твърди, че инцидентът се случва по време на тренировка в Люцерн като по време на заниманието е имало спречкване между Рангелов и колегата ми Жером Тисон.

 

Бившият играч на Дортмунд, Енерги и Славия е загубил една топка на тренировка и след това ритнал своя съотборник. Той не му останал длъжен и веднага го попитал „Какво е това влизане”.

 

Това обаче като, че ли преляло чашата на Рангелов, който в стил Зидан – Матераци удари една глава на Тисон. Само, че въпросния футболист е бил застанал много наперено и главата на Рангелов се забила към ченето на футболиста, който има няколко пукнати зъба, твърди Blick.

 

Все още няма никаква реакция от ръководството на Люцерн. Швейцарското издание определя случката като скандална за отбора.

 

Изобщо Рангелов постоянно е критикуван откакто пристигна в Швейцария след като има само един гол в 12 мача. Може би това също допринася за неговата агресия.

 

Въпреки това обаче Рангелов отбеляза последния гол за България срещу отбора на Дания в световните квалификации.