В Левски треперят от завера

Иво Тонев, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Мнителността на Левски расте с всеки изминал кръг. Изпълнителният директор на “сините” Иво Тонев бе доволен след успеха над Локомотив Пловдив с 2:1, но в изказванията му след мача личеше и известна нервност,SPORTNI.BG

Според Тонев следващият мач на Левски срещу Миньор ще бъде много тежък, защото перничани щяли да бъдат допълнително мотивирани.

“Със сигурност в Миньор ще получат парите си преди мача с Левски”, заяви Тонев без да уточнява дали има предвид, че на “Стадиона на мира” наистина ще си получат възнагражденията или ще бъдат стимулирани от трети отбор.

“Срещу Локомотив Пловдив имаше повече агресия в нашата игра в сравнение с мача срещу ЦСКА. Имахме много положения, които обаче пропуснахме. За жалост след нелепа наша грешка допуснахме гол.

Специално за Жоао Силва е прибързано да се дават оценки. Има време и това да се прави. Не ме интересува какво правят другите отбори, важно е какво представлява нашият отбор. Към днешна дата не смятам, че трябва да коментираме зимната селекция”, заяви още Тонев след успеха над Локо Пловдив.

След грешката на Лудогорец в Бургас Левски се изравни на върха с шампионите, като двата тима имат по 25 точки, пред третия Ботев, който е с 20.