В Русия: Динамо (Москва) иска Георги Миланов

Цената на футболиста е около 3,5 милиона евро, твърди изданието “Твой День”

Полузащитникът на Литекс и националния отбор Георги Миланов е пред трансфер в руския гранд Динамо (Москва), съобщава „Твой День”. Според изданието треньорът на столичани Дан Петреску е впечатлен от качествата на 20-годишния футболист и е настоял за привличането му пред ръководството на клуба. Очаква се в най-скоро време Динамо (Москва) да отправи официално запитване за полузащитника,БЛИЦ

Пред изданието руски футболен агент разкрива, че сериозни европейски клубове искат Миланов и Динамо трудно ще се пребори за подписа му. Според него халфът на Литекс има всички качества да се превърне в откритието на световните квалификации за първенството на планетата в Бразилия през 2014 година.

„Твой День” посочва, че цената на национала в момента е около 3,5 милиона евро. БЛИЦ ви информира преди време, че Христо Стоичков ще пробва да уреди Миланов в испански клуб.

Както е известно, в периода 2007-2010 г. част от Динамо (Москва) беше Цветан Генков, който в момента защитава екипа на полския Висла (Краков).