Генерал Димитров подава оставка в Миньор

Изпълнителният директор на Миньор (Перник) ген. Йордан Димитров обяви, че подава оставка. Той ще обясни какво наистина се случва в отбора на специална пресконференция през новата седмица, предаде репортер на Novsport.com от Перник.

„Другата седмица аз си подавам оставката. Причина не са футболистите, не са треньорите, не са феновете. Вчера съм го взел като решение. Вчера получих едно предизвестие, но знам какво съдържа то. Това, което се прави срещу мен, през последните месеци не мога да търпя. Всичко подробно ще изнеса на пресконференция другата седмица. Ще кажа на местната и изпълнителната власт защо си подавам оставката. Нямам нищо против момчетата, феновете и треньорите”, разкри ген. Димитров след загубата с 0:4 от Левски в Перник.

Генерала обясни, че е  получил предизвестието от изпълнителния директор на ТЕЦ Димитровград. Той вярва, че Перник заслужава да има отбор и изрази надежда, че ще се намери кой да дава пари за клуба.

„Надявам се да се намери. Феновете и града заслужават Перник да има отбор. Дали с мен или без мен те заслужават да имат отбор. От 4 юни преживях много напрежение и унижение от различни места, много стрес имаше в мен. Момчетата показаха духа на Перник в мача с Левски, не ги виня за нищо.”